Din lokale murer i Ørbæk, nær Odense og Nyborg

Står du og mangler en murer i Odense, Nyborg, Svendborg eller et andet sted på Fyn? Hos Multihåndværkeren ApS udfører vi alt inden for murerarbejde i højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med murerarbejde og vi kan stort set løse alle typer af mureropgaver.

Vi tilbyder professionelle murerløsninger til både private og erhvervskunder på hele Fyn. Uanset mureropgavens størrelse og omfang, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og vi holder altid vores aftaler. Så du kan trygt komme til os med dine mureropgaver.

Ring på 40 51 60 27 og lad os få en god snak om hvordan vi kan hjælpe dig med dit kommende murerprojekt i nærheden af Odense eller Nyborg.

 

Vi har dygtige murere til alt i murerarbejde

Hos Multihåndværkeren har vi nogle dygtige murere, som er klar til at tage fat i alverdens murerarbejde. Vi hjælper gerne med at lave nyt badeværelse, facaderenovering og meget andet indenfor murerfaget. Der er næsten ingen opgaver, som vi ikke kan klare – små som store.

 

Vi kan bl.a. tilbyde hjælp indenfori Odense, Nyborg og omegn, indenfor:

 

Vores murer dækker bl.a. Odense og Nyborg kommune, så hvis du leder efter en lokal murer så skal du helt sikkert have Multihåndværkeren ud og klare din mureropgave.

Kontakt os inden dit næste murerprojekt, og lad os give dig den nødvendige vejledning og hjælp til at lægge stenene korrekt. Se mere om tidligere udførte mureropgaver ved at klikke på billederne.

 

Vil du vide mere om murer i Odense eller Nyborg?

Kontakt os på telefon 40 51 60 27 eller gennem kontaktformularen

Læs mere om: Tømrer – Facaderenovering – Nye døre og vinduer

 

Flisebelægning
Reperation af skorsten
Mureropgaver