Nyt badeværelse Nyborg fra MultihåndværkerenHar du overvejet at få renoveret dit badeværelse? Lige meget, om du skal have skiftet alt ud eller bare renoveret nogle elementer, så kan Multihåndværkeren hjælpe med et nyt badeværelse i Nyborg. Vi har stor erfaring med at lave baderummet sådan som du vil have det.

Den største fordel ved at vælge Multihåndværkeren er, at vi har både dygtige tømrere og murere, så vi kan stå for det hele. Vi kan lave alt fra flisearbejdet og brusevægge til nye badeværelsesskabe og underskab til håndvasken. Og vi kan ydermere lave det i de materialer, som du ønsker.

Ring i dag på 40 51 60 27 og lad os få en uforpligtende snak om jeres ønsker. Vi kører gerne til Nyborg, Odense og andre områder på Fyn for at lave nyt badeværelse for jer.

Lad Multihåndværkeren stå for dit nye badeværelse i Nyborg

Som sagt, hvis du vælger Multihåndværkeren i forbindelse med nyt badeværelse, så behøver du ikke bekymre dig. Vi laver alt indenfor badeværelset, og vi tager os af hele forløbet så du kan nyde det nye badeværelse i ro og mag. Vi overholder de deadlines vi er blevet enige om, og informerer undervejs hvis vi støder ind i uventede problemer.

Multihåndværkeren er dit lokale og professionelle håndværkerfirma, og tømrerfirma på Fyn, hvis du skal have lavet nyt badeværelse i Nyborg og andre nærliggende områder på Fyn. For at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så ring på 40 51 60 27 eller skriv en mail til thomas@multihaand.dk.

Hvis du mangler lidt inspiration, kan du klikke på billedet for at se lidt af vores arbejde for tidligere kunder.

Kontakt os hvis du overvejer at renovere eller ønsker nyt badeværelse i Nyborg eller omegn.

Du kan kontakte os på telefon 40 51 60 27 eller  gennem kontaktformularen. Vi står klar til at rådgive dig til at få det badeværelse du drømmer om.

Brusekabine Nyt bad