NYT TAG – TAG ARBEJDE – TAG RENOVERING

Taget er en vigtig del af hustets fremtoning og det er det første indtryk som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tagrenovering.

NYT TAG?

Hvad enten i drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Multihåndværkeren ApS Ørbæk omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.
Multihåndværkeren ApS Ørbæk udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og vi tilbyder proffesionelt tag eftersyn / tagservice.
Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tag projekt.

TAGSERVICE

Trænger dit tag til et tag eftersyn er Multihåndværkeren ApS et godt sted at starte, da vi tilbyder mange forskellige løsninger til taglægning / tagrenovering.
Ved tagservice gennemgås både taget og kviste for eventuelle skader og utætheder. Multihåndværkeren ApS Ørbæk tilbyder en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget inden de bliver til store skader.
Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.

HVILKET TAG SKAL VI VÆLGE?

De to mest anvendte tagtyper i Danmark er tegltag og betontagsten . Disse to typer er kort beskrevet herunder. Hvilket tag der passer bedst til jeres behov kommer helt an på hvilket type hus der er tale om, hvad jeres budget er på, hvor længe det må tage og selvfølgelig hvilken stil i går efter. Vi anbefaler at i altid tager en snak med os inden i påbegynder jeres tagprojekt.
Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som fx eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakte Multihåndværkeren ApS.

TAG TYPER

Tegltag – er en af klassikerne på markedet og det er en god løsning som langt de fleste husejere vælger. Teglstenen er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Tegltag er en god investering, da tegltage generelt har en meget lang levetid.
Betontagsten – er også et populært tag på det danske marked. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere og man får meget for sine penge.

Nyt tag