Dit professionelle tømrerfirma på Fyn med egen tømrermester

Multihåndværkeren ApS er et tømrerfirma beliggende på Fyn. Vi elsker at udføre godt håndværk i høj kvalitet. Hos os er der ingen opgave, der er for lille eller for stor. Så hvad enten du har behov for en tømrer på Fyn til at hjælpe med små reparationer, forsikringsskader eller større komplekse tømreropgaver, så står vi hos Multihåndværkeren klar til at hjælpe dig.

Beliggenheden af vores tømrerfirma gør, at vi kan køre Fyn tyndt for at klare dine tømreropgaver. Så hvis du mangler en tømrer i Nyborg eller Odense til en renovation af badeværelset, montering af vinduer eller andet tømrerarbejde, kan du uden problemer kontakte os. Du kan få fat i os på 40 51 60 27.

 

Tømrer i Nyborg og Odense på Fyn – Ingen opgave er for stor eller lille til os

Vores tømrerfirma nær Odense udfører alt inden for tømrer- og snedker opgaver. Alle opgaver bliver anset som unikke, og vi tager altid en indledende snak om opgaven inden vi påbegynder arbejdet for at sikre os, at ønsker og behov bliver hørt. Vores tømrer kører gerne til Nyborg, Odense eller andre adresser i det østlige Fyn for at klare diverse tømrer- og snedkeropgaver.

 

Herunder kan du se nogle eksempler på de tømrer- og snedker opgaver vi udfører:

 

Har du en opgave, som du ikke kan finde blandt eksemplerne, så kontakt os for at høre nærmere. Se også billeder forneden for opgaver, som vi har udført for kunder, og få eventuelt noget inspiration.

Hos Multihåndværkeren nøjes vi ikke kun med at udføre diverse tømrer- og snedker opgaver. Som professionel tømrerfirma, sætter vi en stor ære i at kunne rådgive dig, så vi sammen kan sikre at dit boligprojekt bliver helt i top. Kontakt os for nærmere samtale om dit kommende projekt.

 

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon 40 51 60 27 eller gennem kontaktformularen

Læs mere om: MurerFacaderenoveringNye døre og vinduer

 

Multihåndværkeren ApS hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

 

Carport/Garage
Hegn
Trapper