Få opfrisket husets udtryk med en facaderenovering

Facaden af dit hjem eller virksomhed kan med tiden trænge til en kærlig hånd. Måske er du træt af farven på murstenene der er brugt? Eller det kan være, at dine mørtelfuger skal repareres efter tid og vejr har været hårde ved dem? Vi kan stå for lige den form for facaderenovering, som du ønsker.

Multihåndværkeren har mange års erfaring med facaderenovering, og kan stå for udskiftning af fuger, udskiftning af ødelagte mursten og eller vandskuring / pudsning af murværk.

Og hvis du savner mere lys i et værelse, og ønsker etablering af ekstra vindue, så kan vi også lave det fornødne hul i muren og forestå den rette vinduesmontering.

Hos Multihåndværkeren sætter vi en ære i at kunne rådgive dig, så vi sammen kan sikre at dit boligprojekt bliver helt i top. Kontakt os for nærmere dialog om dit kommende projekt.

Mulighederne er mange med en facaderenovering

Renovering af facaden kan bl.a. være en god løsning hvis du vil sætte dit eget præg på et hus du lige har købt. Især hvis bygningen er lidt oppe i årene og/eller du ønsker et andet udtryk udadtil. Og med os ved roret kan du få opgraderet facaden lige som du vil have det. Derved forlænger du desuden også facadens levetid, om det er fugerne der får nyt liv eller hele facaden der bliver pudset op fin og glat.

For at se facaderenoveringer vi har udført for andre kunder, klik videre til galleriet nedenfor.

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon 40 51 60 27 eller gennem kontaktformularen.