En facaderenovering giver et nyt udtryk til bygningen eller boligenFacaden af dit hjem eller virksomhed kan med tiden trænge til en kærlig hånd. Måske er du træt af farven på murstenene der er brugt? Eller det kan være, at dine mørtelfuger skal repareres efter tid og vejr har været hårde ved dem? Vi kan stå for den form for facaderenovering, som du ønsker.

Multihåndværkeren har mange års erfaring med facaderenovering, og kan stå for vandskuring / pudsning af murene.

Vi kan også stå for anden reparation af dine mure, såsom udskiftning af ødelagte mursten og opmuring af eksisterende vindue.

Og hvis du mangler mere lys i et værelse, og skal have indsat et nyt vindue eller dør, så kan vi også lave hul i muren så det kan monteres.

Kontakt os med mere information om hvilken type renovering du står overfor. Vi er din murer i Odense og på resten af Fyn, og kan også hjælpe med rådgivning. Ring 40 51 60 27 allerede i dag.

Mulighederne er mange med en facaderenovering

Om du mangler renovering til din erhvervsbygning eller dit hjem, Multihåndværkeren hjælper gerne med begge typer af renovationer. En facaderenovering kan på mange måder give nyt liv til en bygning, men også ændre udtrykket fra at være standard og kedelig til at se mere moderne ud.

Renovering af facaden kan bl.a. være en god løsning hvis du vil sætte dit eget præg på et hus du lige har købt. Især hvis bygningen er lidt oppe i årene eller du savner et andet udtryk udadtil. Og med os ved roret kan du få opgraderet facaden lige som du vil have det. Ved en renovering af facaden forlænger du desuden også facadens levetid, om det er fugerne der får nyt liv eller hele facaden der bliver pudset op fin og glat. Så der er helt sikkert en masse fordele ved at forny din facade.

Ring 40 51 60 27 og lad Multihåndværkeren stå for facaderenovering af din bygning. For at se facaderenoveringer vi har udført for andre kunder, tryk på billedet.

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon 40 51 60 27 eller gennem kontaktformularen.

Facaderenovering Facaderenovering billeder