Nyt tag Odense - Kontakt MultihåndværkerenTaget er en vigtig del af husets fremtoning. Det er ofte det første indtryk, som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt, at du vælger den rigtige løsning med hensyn til et nyt tag i Odense eller en tagrenovering.

Multihåndværkeren ApS udfører alle former for tagarbejde på Fyn. Vi lægger nyt tag i Odense og omegn. Derudover renoverer og udskifter vi tage, opsætter kviste og tilbyder vinduesmontering med ovenlysvinduer, og vi tilbyder også professionelt tageftersyn i Odense samt tagservice efterfølgende. Så hvis du for eksempel mangler nyt tag i Odense, så kan vi uden problemer stå for arbejdet.

Hvad enten I drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Multihåndværkeren omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage, samt taglægning, og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

Kontakt os på 40 51 60 27 for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tag projekt.

Tageftersyn, tagservice og nyt tag i Odense og omegn

Tageftersyn Odense af en professionel håndværkerUdover at lægge nyt tag på jeres hus, så kan vi hos Multihåndværkeren ApS også stå for at lave service på dit tag og tageftersyn i Odense og omegn. Så synes du, at dit tag trænger til et tageftersyn er Multihåndværkeren et godt sted at starte.

Vores professionelle medarbejdere gennemgår ved tagservice både jeres tag og kviste for eventuelle skader og utætheder. Vi er meget grundige, for på den måde kan vi opdage selv små utætheder inden de bliver til store skader. Et tageftersyn i ny og næ vil derfor være en god ide for at komme de store og dyre skader i forkøbet.

Selvom vi ikke har stået for at lægge dit tag, så er du meget velkommen til at kontakte Multihåndværkeren for tagservice. Vi kan stå for tagservice og tageftersyn i Odense og de omkringliggende byer på Fyn. Ring 40 51 60 27 for at bestille en tid til dit næste tageftersyn.

Tag typer – Hvilket tag skal vi vælge?

De to mest anvendte tagtyper i Danmark er tegltag og betontagsten. Hvilket tag der passer bedst til jeres behov kommer helt an på hvilket type hus der er tale om, hvad jeres budget er på, hvor længe det må tage og selvfølgelig hvilken stil I går efter. Vi anbefaler, at I altid tager en snak med os inden I påbegynder jeres tagprojekt.

De to førnævnte typer er kort beskrevet herunder:
Tegltag – er en af klassikerne på markedet, og det er en god løsning som langt de fleste husejere vælger. Teglstenen er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Tegltag er en god investering, da tegltage generelt har en meget lang levetid.

Betontagsten – er også et populært tag på det danske marked. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere og man får meget for sine penge.

Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som for eksempel eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakte Multihåndværkeren ApS for mere information.

Klik på billedet for at se eksempler på tidligere udført tagarbejde.

Vil du vide mere om hvilke tagtyper vi tilbyder i Odense og omegn?

Kontakt os på telefon 40 51 60 27 eller gennem kontaktformularen.

Nyt flot tegltag Nyt tag