Vi hjælper med nyt tag Odense, tagrenovering samt tageftersyn

Få et nyt flot tag fra Multihåndværkeren eller evt. et tageftersyn

Taget er en vigtig del af husets konstruktion. Hvis taget ikke er tæt, vil der trænge fugt/vand ind og sætte sine spor på husets konstruktion. Taget er ofte også det første indtryk, som gæster får af dit hjem eller kunder af din virksomhed.

Multihåndværkeren ApS udfører alle former for tagarbejde på Fyn. Vi lægger nyt tag i Nyborg, Odense og hele Danmark. Derudover udskifter vi tagsten, opsætter kviste på dit tag og udfører vinduesmontering af ovenlysvinduer. Vi tilbyder også professionelt tageftersyn i Odense og på hele Fyn.

Hvad enten I drømmer om et helt nyt tag eller udbedring af skader på det eksisterende tag, så få en snak med Multihåndværkeren omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for tagarbejde. Vi bestræber os altid på at yde den bedste rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde.

Kontakt os på 40 51 60 27 for en dialog og en professionel vurdering af dit tag projekt.

Tageftersyn og nyt tag i Nyborg og på hele Fyn

Udover at lægge nyt tag, så kan vi hos Multihåndværkeren ApS også udføre tageftersyn i Odense og på hele Fyn. Så synes du, at dit tag trænger til et tageftersyn, så tøv ikke med at kontakte Multihåndværkeren

Vores professionelle medarbejdere gennemgår ved et tageftersyn både jeres tag og kviste for eventuelle skader og utætheder. Vi er meget grundige, så vi kan opdage selv små utætheder inden de medfører store skader. Et tageftersyn i ny og næ, vil derfor være en god ide for at komme de store og dyre skader i forkøbet.

Selvom vi ikke har lagt dit tag, så er du meget velkommen til at kontakte Multihåndværkeren for tagservice. Vi udfører tageftersyn i Odense og på hele Fyn. Ring 40 51 60 27 og bestil tid til tageftersyn.

Klik på billedet for at se eksempler på tidligere udført tagarbejde.

Vil du vide mere om hvilken tagtype vi vil anbefale til din ejendom

Kontakt os på telefon 40 51 60 27 eller gennem kontaktformularen.