Går du og drømmer om en større stue, et værksted eller står du og mangler et ekstra badeværelse eller børneværelse? Så kan en tilbygning være et bedre og billigere alternativ til en flytning.

Hos Multihåndværkeren ApS i Ørbæk er tilbygninger et af vores specialer og vi ligger stor vægt på kvalitet og udseende.

Der er mange muligheder for at ombygge sit hus, så det bedre passer til familiens behov. Eksempelvis:

  • Tilbygning for udvidelse af opholdsstue
  • Tilbygning med ekstra badeværelse / værelser
  • Tilbygning af værksted / arbejdsrum
  • Tilbygning af udestue
  • Tilbygning af atelier

Når der indhentes tilbud på en ny tilbygning hos Multihåndværkeren ApS Ørbæk, er kundens ønsker altid i højsæde. Samtidig er vi leveringsdygtige i høj kvalitet på tilbygninger på Fyn og resten af Danmark.

Inden du beslutter dig for at tilføre huset den tilbygning, som du og familien drømmer om, er det vigtigt at gøre sig bekendt med lokalplanen for området samt gældende bygningsreglement. Her hjælper vi dig også gerne. Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygninger, er du meget velkommen til at kontakte Multihåndværkeren ApS.

Fortæl os om dine drømme for tilbygningen og lad os sammen skabe ekstra rum for familien.

Skal du udvide virksomhedens lokaler? Vi ligger stor vægt på kvaliteten af jeres virksomheds nye tilbygning og vi benytter kun de bedste materialer og dygtigste fagfolk til opgaven.

Vi bestræber os på, at tilbygningen til dit hjem eller din virksomhed skal være så lidt til gene som overhovedet muligt. Derfor gør vi alt hvad der står i vores magt for at dæmpe støjniveauet og mindske støvgenerne. Derudover er det for os en selvfølge, at vi rydder op efter os undervejs og når projektet er færdiggjort. Alt dette er vigtigt for, at du skal være tilfreds både under og efter opførelsen af din tilbygning.

Med Multihåndværkeren ApS som byggepartner, kan du følge din nye tilbygning skyde i vejret med ro i sindet. Der er styr på tingene. Så du kan sove trygt og undgår at sprænge dit byggebudget.

Med et godt tilbud fra Multihåndværkeren ApS, ved du hvor meget din tilbygning vil koste dig. Hos os er der ingen slinger i valsen og vi præsterer som en selvfølge altid kvalitetsarbejde – til tiden.

Kontakt os på telefon 40 51 60 27 eller gennem kontaktformularen

Læs mere om: Tømrer – Murer – Nye døre og vinduer