Få nye døre og vinduer. Dør- og vinduesmontering fra Multihåndværkeren

Få monteret nye døre og vinduer fra Multihåndværkeren

Har jeres døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle I overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig. Hos Multihåndværkeren ApS er vi eksperter i vinduesmontering – udskiftning af døre og vinduer i alle former for bygninger.

Med energirigtige vinduer kan du mindske varmetab og dermed spare på varmeregningen. Så der er ingen grund til at vente med at montere nye vinduer og døre.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye døre og vinduer. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig.

Vinduesmontering / montering af vinduer og døre

Skal du have udskiftet døre eller vinduer, kan Multihåndværkeren ApS tilbyde dig flere forskellige løsninger. Fejler selve vinduet ikke noget, kan vi bl.a. udskifte termoruder med energirigtige glas samt glaslister, tætningslister og beslag. Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ i rammetræet. Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være, er vi den rette tømrer til opgaven.

Når I skal have udskiftet døre og vinduer kan vi også tilbyde levering af færdigmalede produkter fra nogle af Danmarks førende fabrikanter. Vi rådgiver gerne om hvilke typer af døre og vinduer der vil passe til dit hus.

Du skal være opmærksom på, at ved udskiftning eller montering af vinduer, så skal vinduet mindst bære et energimærke C ifølge de nye lovkrav.

Multihåndværkeren er det rette valg til vinduesmontering / montering af vinduer og døre, da vi altid sørger for, at montering sker med stor professionalisme og ud fra gældende lovkrav

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon 40 51 60 27 eller gennem kontaktformularen.