Nye vinduer og vinduesmontering med MultihåndværkerenHar jeres døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle I overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig. Hos Multihåndværkeren ApS er vi eksperter i renovering, vinduesmontering og udskiftning af døre i alle former for bygninger.

Det kan virke som en stor investering at få opgraderet / renoveret sine døre og vinduer. I sidste ende kan det dog betale sig. Derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer, der både passer til husets overordnede stil efter en eventuel facaderenovering, men samtidig også falder inden for de nye krav til energibesparelser. Med energirigtige vinduer kan du mindske varmetab og spare på varmeregningen i længden. Så der er ingen grund til at vente med at montere nye vinduer og udvendige døre.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye døre og vinduer. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig.

Vinduesmontering og montering af udvendige døre

Skal du have udskiftet døre eller vinduer, kan Multihåndværkeren ApS tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ i rammetræet. Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være, er vi den rette tømrerfirma i Odense til opgaven.

Når I skal have udskiftet døre og vinduer kan vi også tilbyde levering af færdigmalede produkter fra nogle af Danmarks førende fabrikanter. Vi rådgiver gerne om hvilke typer af døre og vinduer vil passe til dit hus. Og forklarer om hvordan de rigtige energivinduer hjælper til at spare på energiforbruget. Vigtigt at vide ved udskiftning eller montering af vinduer er, at vinduet mindst skal bære et energimærke C ifølge de nye lovkrav.

Multihåndværkeren er det rette valg til vinduesmontering og montering af døre, da vi altid sørger for, at nye vinduer og døre bliver monteret af en professionel tømrer, der kender til de gældende lovkrav. På den måde sikre vi at montering sker med stor professionalisme, i høj kvalitet og ud fra hvad der er krævet af loven.

Ring til os i dag på 40 51 60 27 og lad os snakke mere om hvordan vi kan stå for din vinduesmontering, som både forskønner dit hjem og lever op til de gældende lovkrav.

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon 40 51 60 27 eller gennem kontaktformularen.

Flot trædør Nye døre og vinduer eksempler